Werken via Yaper

Welkom bij Yaper! Wanneer je als werknemer aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers, treed je bij ons in dienst. Wij zorgen voor de salarisuitbetaling, regelen de arbeidsovereenkomsten en bewaken de cao die voor jou van toepassing is. Als werknemer kun je altijd en overal je vakantiegeld opvragen en je loonstroken inzien via de Yaper app. Daarnaast hebben we onze eigen deskundige HR Servicedesk die voor je klaarstaat als je vragen hebt!

Ga snel naar:

De voordelen op een rij

Salarisuitbetaling

Bij ons ben je altijd verzekerd van een juiste en tijdige uitbetaling van het loon.

HR Servicedesk

Onze mensen zijn gespecialiseerd in personeelszaken en kennen meer dan 140 cao’s. Wij helpen je graag verder.

Verzuimbegeleiding

Indien je onverhoopt ziek wordt, dan krijg je bij Yaper professionele begeleiding.

Vakantiegeld altijd opvraagbaar

Je kunt gedurende het hele kalenderjaar elk moment je vakantiegeld laten uitbetalen.

Ontwikkeling

Met opleidingen, budgetcoaching en verzuimbegeleiding zorgen we dat je verder komt.

Collectiviteitskorting

Al onze medewerkers profiteren van collectiviteitskortingen op onder andere zorg- en reisverzekeringen.

Je eigen Yaper account

Als werknemer krijg je je eigen Yaper account. Dit account is bereikbaar via de browser, maar ook via de app. De Yaper app is te downloaden via de Google Play Store en de AppStore. Op die manier kun je altijd en overal jouw loonstroken inzien, verlof inboeken en andere administratieve zaken regelen. 

  Veelgestelde vragen

  Dummy niet verwijderen
  Moet ik de loonheffingskorting wel of niet laten toepassen bij Yaper?
  De loonheffingskorting geeft je een korting op de te betalen loonbelasting. Je houdt hierdoor bij je salarisbetaling meer nettoloon over dan wanneer je deze korting niet laat toepassen. De loonheffingskorting mag maar door één werkgever of uitkeringsinstantie worden toegepast. Ontvang je een uitkering (bijvoorbeeld WW, WAO, WIA, AOW of Wajong), dan wordt daar de loonheffingskorting al toegepast. Tijdens de inschrijving bij Yaper geef je dan aan dat Yaper de loonheffingskorting niet moet toepassen.

  Heb je naast Yaper nog een andere werkgever? Dan is het raadzaam de loonheffingskorting toe te laten passen bij de werkgever of uitkerende instantie waar je het hoogste bruto-inkomen van ontvangt. Meer informatie over loonheffingskortingen en loonbelasting vind je op http://www.belastingdienst.nl.

  Wanneer je werkzaam bent bij Yaper, kun je de loonheffingskorting aanpassen in Yaper Online.

  Wat zijn de openingstijden van Yaper?
  Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Voor vragen kun je bellen naar 08800 – 21680 of een e-mail sturen naar info@yaper.nl.
  Wat moet ik doen als ik ziek ben?
  In geval van ziekte dien je dit door te geven voor 10 uur via Yaper Online of de Yaper app.
  Wanneer krijg ik mijn vakantiegeld en vakantiedagen uitgekeerd?
  De opgebouwde reserveringen (vakantiegeld en vakantiedagen) kun je gedurende het kalenderjaar op elk moment laten uitkeren. Dit kun je doen door in Yaper Online of de Yaper app jouw reserveringen op te vragen. Heb je hierover vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.
  Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?
  Bij Yaper kun je kiezen voor een salarisbetaling per week of per 4 weken. De salarisbetalingen vinden plaats op vrijdag. Houd er rekening mee dat dit bij feestdagen op een andere dag kan zijn. Kijk voor de exacte data op onze salariskalender, te vinden onder downloads!
  Wat kan ik gebruiken als geldig legitimatiebewijs?
  Onder een geldig legitimatiebewijs verstaan wij een geldig paspoort of identiteitskaart. Een rijbewijs is géén geldig legitimatiebewijs. Indien je een andere dan Nederlandse nationaliteit bezit, dan moet een van de eerder genoemde documenten aangevuld worden met een geldig verblijfsdocument.
  Hoeveel mag ik bijverdienen naast mijn studiefinanciering?
  Naast de studiefinanciering mag je een bepaald bedrag bijverdienen zonder dat dit gevolgen heeft voor je studiefinanciering. Het is raadzaam om je bijverdiensten goed in de gaten te houden. Meer informatie over bijverdiensten vind je op https://www.duo.nl.
  Krijg ik ook een jaaropgave van Yaper?
  Elk jaar, uiterlijk 1 maart, wordt de jaaropgave digitaal aan je verstrekt via Yaper Online en de app.
  Is het mogelijk om via Yaper een collectieve zorgverzekering af te sluiten?
  In samenwerking met Repay en Aon bieden wij collectieve verzekeringen aan tegen lage premies, speciaal voor alle medewerkers van Yaper. Je kunt onder andere de volgende verzekeringen afsluiten met korting:

  • auto-en bromfietsverzekering
  • aansprakelijkheidsverzekering
  • inboedel-en woonhuisverzekering
  • rechtsbijstandverzekering
  • reisverzekering
  • zorgverzekering

  Meer informatie vind je op https://www.viamijnwerk.nl/?c=VREPA . Aon is op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 telefonisch bereikbaar op 010-4488875.

  Contact

  Onze adviseurs van de HR Servicedesk hebben alle kennis in huis om jouw vragen te beantwoorden. Heb je vragen over jouw loonstrook, vakantiedagen of contract? Wij staan voor je klaar!

  We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

       08800 – 21680
      info@yaper.nl

  Yaper Hoofdkantoor
  Sportweg 26
  5037 AC Tilburg