Backoffice voor intermediairs

Backoffice voor intermediairs

Do it the smart way,
Do it the Yaper way

Sharing our knowledge

Ontdek het Yaper Kenniscentrum – jouw bron voor inspirerende blogs en waardevolle inzichten. Verrijk je professionele reis met advies, trends en handige tips.

Begin hier je ontdekkingstocht naar groei.

Blogs van Yaper

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de flexbranche, lees handige tips voor je eigen uitzendbureau of verdiep je in de wet- en regelgeving voor intermediairs.

Wat is de inlenersbeloning?

Zodra een ondernemer personeel gaat inlenen komt de term inlenersbeloning om de hoek kijken. De inlenersbeloning zorgt ervoor dat uitzendkrachten hetzelfde salaris verdienen als personeelsleden die in dienst zijn bij de werkgever en dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Als intermediair is het jouw taak om dit te controleren.

Lees meer

Branchenieuws

Wil jij het laatste nieuws over jouw branche als eerste weten? Yaper is koploper als het gaat om kennis over HR en recruitment. Onze kenniskanjers volgen de ontwikkelingen in de branche voortdurend op de voet. Deze delen we natuurlijk graag met jou. Zo blijf jij altijd op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Intermediairs

  • Ja, dat zijn we zeker. Bekijk hier ons certificaat. Hierdoor bieden we de volgende voordelen:
  • We hebben hiermee aangetoond dat onze administratie op orde is.
  • Jij en wij hebben een streepje voor bij nieuwe opdrachtgevers.
  • Minder risico op keten- en inleneraansprakelijkheid.
  • Vrijwaring van aansprakelijkheid voor het behalen van loon- en omzetbelasting (onder voorwaarden)
Wij snappen het belang van snelheid, daarom schrijven wij nieuwe opdrachtgevers gewoonlijk binnen 6 uur in en nieuwe medewerkers binnen 1,5 uur.

Doordat wij de backoffice verzorgen, heb jij extra tijd hiervoor. Daarnaast staan wij voor je klaar met raad en daad. Ook gebruiken we jouw huisstijl zo veel mogelijk, bijv. in onze online portal.

We werken met circa 140 verschillende cao’s en een breed scala aan opdrachtgevers. De kans is dus groot dat we snel een correct antwoord hebben op je vraag.

Zoveel opdrachtgevers, zoveel wensen. Daarom bieden wij ruime mogelijkheden voor de urenverwerking en facturatie, dankzij onze Afas software, zodat we vrijwel aan alle wensen kunnen voldoen.

Medewerkers

Wij verzorgen de backoffice voor intermediairs. Met goed teamwork zorgt de intermediair voor geschikt werk voor jou en wij zorgen dat je daar netjes voor betaald wordt. 

Bij ons word je wekelijks of 4-wekelijks betaald. De betaaldata zie je op onze salariskalender.

Dit doen wij jaarlijks eind mei of in juni. Tussendoor extra geld nodig? Geen probleem! Via onze portal Yaper Online vraag je dit ook gemakkelijk tussentijds aan.

Wij maken hiervoor gebruik van het StiPP pensioenfonds. Informatie hierover kan je vinden in ons online portal Yaper Online.

Wijzigingen zoals je adres en het toepassen van de loonheffingskorting kan je gemakkelijk doorgeven in ons online portal Yaper Online.

Deze wordt gewoonlijk eind februari door ons verzonden. Hiervoor hoef je niets te doen. Jaaropgaven kan je ook altijd terugvinden in ons online portal Yaper Online.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9!

Neem contact op met een van onze experts