Backoffice voor intermediairs

Backoffice voor intermediairs

Do it the smart way,
Do it the Yaper way

Backoffice uitbesteden:
efficiënt en zorgeloos
voor uitzendbureaus

Als uitzendbureau je administratieve last verminderen en je kostbare tijd besteden aan werving en selectie van kandidaten én het onderhouden van klantcontact? Het uitbesteden van de backoffice van jouw uitzendbureau, zoals salarisadministratie en debiteurenbeheer, kan je veel tijd en zorgen besparen. Ontdek samen met Yaper hoe je jouw uitzendbureau kunt transformeren.

  • Tijdsbesparing: Door de backoffice uit te besteden, kun je kostbare tijd besparen die anders zou worden besteed aan administratieve taken. Hierdoor kun je je volledig concentreren op het laten groeien van je uitzendbureau en het vervullen van de behoeften van je klanten.

     

  • Expertise:

    Bij het uitbesteden van je backoffice zorgt Yaper ervoor dat je voldoet aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot de backoffice van jouw uitzendbureau. Ons team van professionals heeft diepgaande kennis van HR en administratie, waardoor alles nauwkeurig en professioneel wordt afgehandeld. We houden voortdurend toezicht op veranderingen en zorgen ervoor dat je bedrijf altijd in overeenstemming is met de geldende voorschriften.

  • Geen werkgeversrisico’s: Yaper biedt flexibele oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Je hebt geen werkgeversrisico’s omdat de medewerkers bij ons in dienst treden. Hierdoor dragen wij alle bijbehorende plichten en verantwoordelijkheden.

Voordelen backoffice uitzendbureau uitbesteden

uitzendbureau-beginnen-backoffice

Besteed je backoffice uit voor merkbekendheid

Merkbekendheid is van cruciaal belang voor elk bedrijf. Het gaat niet alleen om herkenning, maar ook om het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een blijvende indruk bij potentiële klanten. Daarom vindt Yaper het belangrijk dat jouw eigen identiteit behouden blijft als je jouw backoffice bij ons uitbesteedt. Wij passen het online portal aan naar jouw eigen huisstijl en plaatsen jouw logo op de facturen voor jouw eindklanten. Dit zorgt niet alleen voor herkenning, maar ook voor een grotere merkbekendheid

Kies voor Yaper online

Bij Yaper streven we ernaar om het proces van intermediairs, eindklanten en uitzendkrachten naadloos te laten verlopen door middel van ons geavanceerde online portal. Als intermediair krijg je bij Yaper je eigen online portal waarin jij, je eindklanten en de uitzendkrachten samenwerken. Binnen het portal kun je eenvoudig nieuwe uitzendkrachten inschrijven, en worden eenvoudig gewerkte uren en onkostenvergoedingen doorgegeven. Maar dat is niet alles. Uitzendkrachten hebben ook de mogelijkheid om hun contracten digitaal te ondertekenen en hun loonstroken in te zien, waardoor het gehele proces van onboarding tot loonadministratie digitaal en gestroomlijnd verloopt.

Wat dit portal nog handiger maakt, is dat het niet alleen toegankelijk is via de browser, maar ook beschikbaar is als app. Of je nu onderweg bent of op kantoor zit, zowel eindklanten als flexwerkers kunnen altijd en overal hun administratieve zaken regelen. De app is gemakkelijk te downloaden via de Google Play Store en de App Store!

Met Yaper maken we administratieve taken eenvoudig en toegankelijk, zodat jij je kunt concentreren het op- en uitbouwen van duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen met het uitbesteden van je backoffice.

Yaper online

Bij Yaper streven we ernaar om het proces van intermediairs, eindklanten en uitzendkrachten naadloos te laten verlopen door middel van ons geavanceerde online portal. Als intermediair krijg je bij Yaper je eigen online portal waarin jij, je eindklanten en de uitzendkrachten samen werken. Binnen het portal kun je eenvoudig nieuwe uitzendkrachten inschrijven, terwijl zij op hun beurt moeiteloos hun gewerkte uren kunnen doorgeven. Maar dat is niet alles. Uitzendkrachten hebben ook de mogelijkheid om hun contracten digitaal te ondertekenen en hun loonstroken in te zien, waardoor het gehele proces van onboarding tot loonadministratie digitaal en gestroomlijnd verloopt.

Wat dit portal nog handiger maakt, is dat het niet alleen toegankelijk is via de browser, maar ook beschikbaar is als app. Of je nu onderweg bent of op kantoor zit, zowel eindklanten als flexwerkers kunnen altijd en overal hun administratieve zaken regelen. De app is gemakkelijk te downloaden via de Google Play Store en de App Store!

Met Yaper maken we administratieve taken 1eenvoudig en toegankelijk, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het succesvol beheren van personeelszaken en het opbouwen van duurzame relaties met zowel intermediairs als uitzendkrachten.

Neem contact op met een van onze experts